Затвори

КЪРПИ ЗА КРЪЩЕНЕ

Find us on Facebook

Спално Бельо

Спално бельо от памучен сатен и защо да изберем него?

Дата: 2018-02-15

        

 

Според мнозина най-добрата материя за изработка на спално бельо е сатена или по-точно 100% памучен сатен. Това е така, защото това е една изключително мека материя. Мекотата и изтънчения блясък сатена дължи на специфична и високо технологична обработка на тъканта.  Допирът до тази материя създава усещане за лекота и комфорт. Спално бельо от памучен сатен е един прекрасен начин да се сдобиете с повече лукс и стил в спалнята. Кой не мечтае за уютна и топла атмосфера? Чаршафите от сатен осигуряват чувство на комфорт, което никоя друга материя не може да Ви даде. Спално бельо от сатен успокоява тялото и допринася за качествен сън и отмора. 

Преди да направите своя избор за закупуване на спално бельо от памучен сатен, трябва да знаете, че има различно качество памучен сатен. То се определя от броя на нишките на сантиметър.По-голям брой нишки означава по-високо качество и съответно по-висока цена. Несъмнено си струва да платите тази висока цена, тъй като закупувате качествен продукт, на който ще се наслаждавате дълго време. 

В нашия онлайн магазин ще откриете над 120 десена спално бельо от памучен сатен на различни производители. Насладете се и направете своя избор измежду стилни и изчистени комплекти чаршафи до свежи, нестандартни десени с флорални, фигурални шарки. Или може би предпочитате красотата и нежността на цветята
Количка

Количката е празна.

ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ!