Затвори

КЪРПИ ЗА КРЪЩЕНЕ

Find us on Facebook

Спално Бельо

КАКВО ДА ПОДАРИМ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН?

Дата: 2018-01-22

        

Съвсем скоро идва празникът на влюбените - Свети Валентин. И започва голямото чудене!?!  Какъв подарък за изберем за любимия човек? Как да изразим любовта си по по-уникален и различен начин? Това е един красив празник и ни се иска да го отбележим и усетим по един незабравим и специален начин. Иска ни се нашия подарък хем да е оригинален, хем нашата половинка да е приятно изненадана, хем да е нещо доста по-различно от предишните ни подаръци за Свети Валентин. Иска ни се да е нещо, което дълго ще напомня за нас, ще стои на видно място или ще се използва не малко време, без да се захвърли в някои шкаф. 


Ние можем да Ви помогнем в този труден избор, като Ви предложим подарък за деня на влюбените, който отговаря на всички тези желания. Разгледайте нашите предложения за персонални подаръци - хавлиени кърпи и халати за баня с бродерия по Ваш избор.
 
Може да избродираме каквато картинка пожелаете и да изпишем името или инициалите на Вашия любим. Можем да избродираме любовно послание по Ваш избор, съчетано със сърце или друг символ на любовта. Споделете ни Вашата идея и ние ще я осъществим. 

Разгледайте всички наши идеи за подарък за СВЕТИ ВАЛЕНТИН в категория
 


Количка

Количката е празна.

ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ!