Затвори

КЪРПИ ЗА КРЪЩЕНЕ

Find us on Facebook

Спално Бельо

СПАЛНО БЕЛЬО

Списъчен вид

Подкатегории

СПАЛНО БЕЛЬО РАНФОРС 100% ПАМУК (367)

Ранфорс е вид тъкан, която е съставена от 100% памук. Спално бельо от ранфорс се отличава с по-голяма степен на мекота и здравина от спално бельо от стандартните видове “хасета” предлагани масово на българския пазар. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета идва още в структурата на нишката изграждаща тъканта. Нишката е усукана(рингова) прежда което и придава по-голяма от стандартната здравина и по-малка степен на свиваемост. Спецификата на ранфорс конструкцията е: гъстини 57 нишки см2 / прежда тех 20 /125 гр/м2 - това позволява на самата тъкан Ранфорс да е по-финна, мека на допир, с по-малка свиваемост и същевременно с голяма здравина.

СПАЛНО БЕЛЬО ПАМУЧЕН САТЕН (111)

Памучният сатен е тъкан, която е от най-висша класа, а спално бельо от памучен сатен се отличава с нежна мекота и впечатляващ, неповторим блясък. Чудесната мекота и блясък придаващи са тъканта луксозен вид и неповторимо усещане при допир се получават в резултат на уникална технология на тъкане - 4/1 (сплитка) и процес наречен “мерсализация”. Памучният сатен е съставен от 100% памук - той е естествена материя (без съдържание на полиестер). Спално бельо от памучен сатен се отличава коренно от спално бельо от ниско качествени хлъзгави сатени (тъканта на които на съставена от 100% полиестер), с които голяма част от потребители се бъркат.

СПАЛНО БЕЛЬО 3D - ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ (90)

Десени спално бельо с 3D ефект е една сравнително нова тенденция в производството на домашен текстил. Новите материи и модерните технологии за оцветяване на платовете позволяват изработката на това ефектно спално бельо. Реалистичните картини върху чаршафите придават едно неповторимо усещане във вашата спалня.

СПАЛНО БЕЛЬО СЪС ЗАВИВКА (91)

В тази категория ще намерите разнообразие от комплекти спално бельо, които съдържат олекотена завивка. Лицевия плат на завивката е изработен от съответния десен спално бельо. Може да избирате между пълнеж от силиконова вата за лятна или зимна завивка.

ЕДНОЦВЕТНО И ДВУЦВЕТНО СПАЛНО БЕЛЬО (147)

В тази категория ще намерите разнообразие от едноцветни, двуцветни и изчистени десени спално бельо от различни материи. Избор от множество цветове спално бельо от ранфорс, памучен сатен или бамбук. Съчетайте по Ваш избор любимите цветове!

ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО (121)

Луксозно спално бельо. Спално бельо с атрактивен или изискан дизайн, ефирни и естествени материи с неповторимо усещане за мекота. Възможност за разнообразен избор от различни тъкани с изключително високо качество – памучен сатен, коприна, египетски памук, лен, бамбук или тенсел. Луксозно спално бельо – поглезете сетивата, бъдете стилни и модерни в спалнята си!

СПАЛНО БЕЛЬО БАМБУК (20)

Спално бельо изработено от бамбукови нишки е притежава невероятна мекота и е с антибактериални свойства.Абсорбира много бързо потта от човешкото тяло при спане, поради което то не може да залепне по вашата кожа и вие ще чувствате хладина през лятото и мека топлина през зимата. Най-новата технология за изработка на спално бельо изтъкано от целулозни нишки от бамбук. Бамбукът е най-силно приближен по своите характеристики до естествения кашмир или коприна, но е лишен от техните недостатъци.

Продукти

Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Online магазин Bubamara предлага широка гама спално бельо от доказали се с качеството на продукцията си български и чужди производители. Изборът на спален комплект в цветове отразяващи Вашата собствена индивидуалност ще придаде на спалнята точно тази релаксиращата атмосфера от която се нуждаете. В зависимост от предпочитанията Ви в online магазин Bubamara ще откриете обикновенно, луксозно и спално бельо със специални качества - олекотено, анти-гъбично действие, анти-акарно действие, анти-запарващо действие, трудна мачкаемост и такова с по-трудно зацапване в сравнение със стандартно спално бельо. Производителите на спално бельо са въвели характеристика сочеща степента на луксозност, по която всеки от нас лесно и бързо може да се ориентира колко качествени и луксозни са интересуващите го чаршафи, калъфки, шалтета, кювертюри и др. При определянето на качеството на тъканта следете за винаги присъстващата информация от колко нишки е изтъкан текстила - колкото повече нишки присъстват на см2, то толкова по качествено и луксозно е спалното бельо. Най-често се произвежда спално бельо изтъкано от 50 до 300 нишки на см2. Ако имате възможност избирайте спални комплекти от сатен или перкал, т.к. те са сред най-високо качествените платове. В онлайн магазин Bubamara ще откриете широка гама качествено спално бельо от памучен сатен, ранфорс, перкал, поли-котън, файбър-браш, микрофибър, био памук, лен и жакард на производителите Артек-92 ООД, Панагюрище 1962 ЕООД, ТАС, Beauty Home, Sarev, Мони текстил, Le Vele, Декона, Аглика, Глория, Casa.Количка

Количката е празна.

ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ!