Затвори

КЪРПИ ЗА КРЪЩЕНЕ

Find us on Facebook

Спално Бельо

Възглавница при пътувания Tempur Travel

Описание


Възглавница при пътувания Tempur Travel

  • Вземете вашата любима възглавница с вас, когато сте далеч от дома – тя има същите форма и функции като възглавница TEMPUR Оriginal, но с различен, по-удобен за път размер. Практичният несесер намалява обема на възглавницата със 70%.
  • Препоръчва се на тези, които се нуждаят от положение за сън с по-терапевтичен ефект. Дизайнът следваестествената извивка на тялото, като осигурява опора на главата, врата и раменете и подпомага изправянето на гръбначния стълб. Отличен избор за спокоен сън.
  • Размер: 25 x 31 x 10/7 cm

  • За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал TEMPUR е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. TEMPUR e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С TEMPUR милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Матраците TEMPUR се приспособяват към тялото ви, като на практика отстраняват болезнените точки на напрежение и намаляват нуждата от въртене в търсене на удобна и безболезнена поза за сън. Материалът TEMPUR е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес TEMPUR е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън!

  • Код: Tempur Travel
  • Производител: Tempur
  • Тегло: 0.000 кг

Купи

Цена: 170.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания


Количка

Количката е празна.

ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ!