Затвори

КЪРПИ ЗА КРЪЩЕНЕ

Find us on Facebook

Спално Бельо

Възглавница за седалка на автомобил Tempur Car Comforter

Описание


Възглавница за седалка на автомобил Tempur Car Comforter

  • Удобна възглавница за автомобил, осигуряваща опора на гърба ви, където има нужда. Приспособимата възглавница за лумбална опора може да бъде поставена по нагоре или по-надолу, за да се нагоди по най-добрия начин към гърба ви.
  • Може дори да преместите възглавницата на седалката си, тя отново ще запази свойствата си и ще ви осигури неповторим комфорт.
  • Размер: 51/30.5 x 105 x 2 cm

  • За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал TEMPUR е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. TEMPUR e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С TEMPUR милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Матраците TEMPUR се приспособяват към тялото ви, като на практика отстраняват болезнените точки на напрежение и намаляват нуждата от въртене в търсене на удобна и безболезнена поза за сън. Материалът TEMPUR е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес TEMPUR е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън!

  • Код: Tempur Car Comforter
  • Производител: Tempur
  • Тегло: 0.000 кг

Купи

Цена: 431.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания


Количка

Количката е празна.

ПЕРСОНАЛНИ ПОДАРЪЦИ!